Mielės skirtos aromatingų baltųjų ir rožinių vynų gamybai, kurios sukuria daug fermentacijos aromatų (esterių).
Labai didelis fermentacijos pajėgumas.
Didelė aromatinė gamyba (esteriai).
POF (-) charakteris [nesusidaro vinilo fenolis], sukuriantis subtilų, švarų vyno profilį.
Pritaikytas sunkioms fermentacijos sąlygoms.
Rekomenduojama:
* Aromatiniams ir šiuolaikiškiems vynams gaminti.
* Vynams su stipriai išreikštu fermentacijos aromato profiliu.
SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS
Veisimo metu gauta mielių rasė, apjungianti puikią fermentacinių esterių gamybą (baltieji persikai, geltoni vaisiai), išlaikant aštrų, švarų aromatinį profilį ((-) pof pobūdį) ir fermentacijos saugumą net ir sudėtingomis sąlygomis: mažas drumstumas, žema temperatūra. Puikiai pritaikyta gaminti šiuolaikinius baltuosius ir rožinius vynus (Popular Premium, Premium klasėje), iš aromatinių „neutralių“ vynuogių veislių arba su dideliu vynuogių derliumi.
FERMENTACINĖS CHARAKTERISTIKOS:
• Ypač greita fermentacijos kinetika.
• Alkoholio tolerancija: iki 16 tūrio proc.
• Atsparumas žemai fermentacijos temperatūrai: nuo 12°C* (53,6°F).
• Mažas azoto poreikis.
• Atsparumas mažam drumstumui.
• Maža lakiųjų rūgščių ir H2S gamyba
AROMATINĖS SAVYBĖS:
Aromatiškai intensyvus ir švarus profilis:
• (-) pof padermė: neturi cinamato dekarboksilazės, kuri yra atsakinga už vinilfenolių susidarymą, jei buvo naudojami neišgryninti fermentai.
• Labai didelė fermentacinė aromato gamyba (baltas persikas, balti žiedai, geltoni vaisiai).
* Galima dėti mieles 8 - 10°C nusistovėjus; labai svarbu, kad mielės būtų aklimatizuotos prie temperatūros, nuosekliai įpilant misos.
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 203
- Svoris: 6.00g