Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Fermentai

Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 406
Pektolizinių fermentų ir ß-(1-3) gliukanazių, išgrynintų CE, formulė, siekiant pagreitinti vyno brandinimą ant mielių nuosėdų ir pagerinti vyno filtravimą. SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS• EXTRALYSE™ pagreitina visus biologinius mechanizmus, susijusius su mielių autolize, o ypač molekulių, ats..
4,60€
Be PVM:4,60€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 409
Išgrynintas pektolizinis fermentinis preparatas, skirtas vaisiškiems, rožiniams ir apvaliems raudoniesiems vynams gaminti.- Optimizuoja aromato pirmtakų išskyrimą, spalvos išskyrimą ir skatina švelnų granuliuotų junginių (šilko taninų) ekstrahavimą.- Apribojamas šaltojo pirminės fermentacijos macera..
5,19€
Be PVM:5,19€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 405
Išgrynintas pektolizinis fermentinis preparatas, skirtas brandinti pilno kūno raudonuosius vynus, kuriuose gausu dažiklių ir struktūrinių taninų.SPECIFIKACIJOS IR VYNOLOGINIS TAIKYMAS• LAFASE™ HE GRAND CRU leidžia stipriai selektyviai ekstrahuoti II tipo ramnogalakturonaną (odelės ir minkštimo kompo..
4,55€
Be PVM:4,55€
Prekės kodas: 401
LAFASE® XL CLARIF yra skystas skaidrinimo fermentas termovinifikuotai baltai, rožinei ir raudonai misai.• LAFASE® XL CLARIF yra skystas pektinolizinis fermentas, skirtas baltosioms ir rožinėms misoms nuosėdų nusodinimui ir skaidrinimui.• LAFASE® XL CLARIF labai tinka stipriai drumstai termiškai..
4,01€
Be PVM:4,01€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 408
Skystas fermentinis preparatas raudonųjų vynuogių maceravimui.SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS• LAFASE™ XL EXTRACTION ROUGE yra skystas pektinolizinis fermentų preparatas, turintis daug papildomo poveikio raudonųjų vynuogių odelių skaidymui, reikalingų maceracijai.• Raudonųjų vynuogių ląstelių ..
4,32€
Be PVM:4,32€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 411
Labai koncentruotas skystas išgrynintas pektolitinių fermentų preparatas, pasižymintis dideliu papildomu aktyvumu ir padidintu efektyvumu baltosioms ir rožinėms sultims, esant plačiam pH ir temperatūros diapazonui. LAFAZYM™ 600 XL ICE yra labai stiprus fermentinis preparatas, leidžiantis greita..
6,50€
Be PVM:6,50€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 407
ß-gliukozidazės ir pektinazės preparatas, skirtas atskleisti terpeninių veislių aromatus iš jų pirmtakų gaminant aromatinius baltuosius vynus.SPECIFIKACIJOS IR VYNOLOGINIS TAIKYMAS• LAFAZYM™ AROM padidina vyno aromato intensyvumą.• LAFAZYM™ AROM sudėtyje yra didelė beta-gliukozidazių koncentracija, ..
5,90€
Be PVM:5,90€
Fermentas LAFAZYM® CL
TOP prekė
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 404
Labai koncentruotas pektolizinių fermentų preparatas, išgrynintas (be CE), skirtas greitam baltos ir rožinės misos bei presuotos raudonosios misos nuskaidrinimui. LAFAZYM™ CL leidžia greitai sumažinti drumstumą ir klampumą misos nusėdimo metu net ir sudėtingomis sąlygomis.SPECIFIKACIJOS IR ENOL..
4,57€
Be PVM:4,57€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 403
Išgrynintas pektolizinis fermentų preparatas (be CE), skirtas kontaktui su uogų odelėmis baltojo ir rožinio vyno gamybai. Sukurtas aromato pirmtakams (prekursoriams) ir veislių aromatams išgauti, gaminant labai aromatingus, vaisinius baltuosius ir rožinius vynus.SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS..
5,82€
Be PVM:5,82€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 402
Antrinio aktyvumo pektolizinių fermentų preparatas, skirtas atskleisti vynuogių veislių, turinčių daug tiolių, aromatinius pirmtakus.SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS• LAFAZYM™ THIOLS[+] sinergijoje su mielėmis, būdingomis tiolių atskleidimui, pagerins vyno aromatinį profilį.• LAFAZYM™ THIOLS[+]..
5,26€
Be PVM:5,26€
Gamintojas: LAFFORT Prekės kodas: 410
Pektolizinis fermentų preparatas, išgrynintas (be CE), kad būtų optimizuotas spaudimas ir aromato pirmtakų ekstrahavimas gaminant baltuosius ir rožinius vynus. Pagerina laisvai tekančių sulčių ir pirmojo spaudimo sulčių išeigą. Sutrumpina presavimo ciklų trukmę. Pagerina presavimo val..
4,98€
Be PVM:4,98€
Rodoma nuo 1 iki 11 iš 11 (viso puslapių - 1)
Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika