Fermentas LAFAZYM™ PRESS
Pektolizinis fermentų preparatas, išgrynintas (be CE), kad būtų optimizuotas spaudimas ir aromato pirmtakų ekstrahavimas gaminant baltuosius ir rožinius vynus.
Pagerina laisvai tekančių sulčių ir pirmojo spaudimo sulčių išeigą.
Sutrumpina presavimo ciklų trukmę.
Pagerina presavimo valdymą:
– Presavimas žemu slėgiu ir trumpesniais ciklais.
– Sumažina presavimo išspaudų lūžimą ir trupėjimą.
Naudojant fermentą, galima naudoti mažesnį vynuogių sėklyčių ir odelių smulkinimą, siekiant apriboti fenolio junginių ekstrahavimą, sulčių oksidaciją ir pH pokyčius.
Taip pat sutrumpina kontakto laiką su odelėmis iki kelių valandų, presuojant.
DOZAVIMAS 2 - 5 g/100kg
4,98€
Be PVM: 4,98€
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 410
- Svoris: 6.00g
Galimi pasirinkimai
Žymos:
LAFAZYM PRESS