Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Fermentas LAFAZYM™ PRESS

Fermentas LAFAZYM™ PRESS
Fermentas LAFAZYM™ PRESS

Pektolizinis fermentų preparatas, išgrynintas (be CE), kad būtų optimizuotas spaudimas ir aromato pirmtakų ekstrahavimas gaminant baltuosius ir rožinius vynus.

 Pagerina laisvai tekančių sulčių ir pirmojo spaudimo sulčių išeigą.
 Sutrumpina presavimo ciklų trukmę.
 Pagerina presavimo valdymą:
 – Presavimas žemu slėgiu ir trumpesniais ciklais.
 – Sumažina presavimo išspaudų lūžimą ir trupėjimą.
 Naudojant fermentą, galima naudoti mažesnį vynuogių sėklyčių ir odelių smulkinimą, siekiant apriboti fenolio junginių ekstrahavimą, sulčių oksidaciją ir pH pokyčius.
 Taip pat sutrumpina kontakto laiką su odelėmis iki kelių valandų, presuojant.

DOZAVIMAS 2 - 5 g/100kg

Produkto specifikacija

Saugos duomenų lapas


4,98€
Be PVM: 4,98€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 410
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Žymos: LAFAZYM PRESS
Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika