Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Fermentas LAFAZYM® EXTRACT

Fermentas LAFAZYM® EXTRACT
Fermentas LAFAZYM® EXTRACT

Išgrynintas pektolizinis fermentų preparatas (be CE), skirtas kontaktui su uogų odelėmis baltojo ir rožinio vyno gamybai. Sukurtas aromato pirmtakams (prekursoriams) ir veislių aromatams išgauti, gaminant labai aromatingus, vaisinius baltuosius ir rožinius vynus.


SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS

• Pagerina veislių aromatų ir aromato pirmtakų išgavimą iš odelių ir minkštimo.

• Sumažina sąlyčio su oda laiką (gamybos sąnaudų optimizavimas).

• Optimizuoja tolesnius veiksmus: presavimą, misos nusodinimą, filtravimą.

• Palengvina vyno skaidrumą.

ENOLOGINĖS SĄLYGOS

• LAFAZYM™ EKSTRAKTAS dedamas ant vynuogių į traiškytuvą.

• Bentonitas: Bentonitas negrįžtamai inaktyvuoja fermentus. Bet koks bentonito apdorojimas visada turi būti atliekamas pasibaigus fermentų aktyvumui arba pašalinus bentonitą.

• SO2: LAFAZYM™ EKSTRAKTAS nėra jautrus įprastoms SO2 dozėms (< 300 mg/L), tačiau rekomenduojama fermentų ir sieros tirpalų tiesiogiai neliesti.

• Preparatai paprastai yra aktyvūs nuo 5 °C iki 60 °C (41–140 °F) temperatūroje, kai vyno pH yra 2,9–4,0.

DOZAVIMAS

Keiskite dozę atsižvelgiant į vynuogių kokybę, brandą ir vynuogių sanitarinę būklę.

• Baltajam vynui 2–3 g/100 kg vynuogių.

Užkrėstoms vynuogėms maceracija  nepageidautina, nes labai kenkia sauso baltojo vyno aromatams.

NAUDOJIMAS

Prieš įmaišydami ištirpinkite LAFAZYM™ EKSTRAKTĄ 10 kartų didesniame už savo svorį vandenyje arba misoje. Atskiestą atšaldytą preparatą galima naudoti per 6–8 valandas.

5,82€
Be PVM: 5,82€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 403
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika