Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Mielių produktas FRESHAROM

Mielių produktas FRESHAROM
Naujiena
Mielių produktas FRESHAROM

Specifinis inaktyvuotų mielių preparatas, turintis didelę apsauginę galią, skirtas aromato išsaugojimui baltuosiuose ir rožiniuose vynuose.


Dėl savo unikalios redukuojančių metabolitų sudėties FRESHAROM® gali:

- Leisti mielėms pasisavinti glutationo pirmtakus (cisteiną, N-acetilcisteiną) alkoholinės fermentacijos metu ir taip padidinti vyno glutationo kiekį.

- Apsaugoti aromatinį vyno potencialą ir žymiai atitolinti oksidacinių natų atsiradimą (senėjimo aromatai: sotolonas ir fenilacetaldehidas).

- Saugoti vyno spalvą, slopinti perėjimo į rusvumą mechanizmą.

- Su FRESHAROM® pagaminti vynai yra aromatingesni ir pasižymi didesniu brandinimo potencialu.


Putojančių vynų gamyba:

- Gaunamas aromatingesnis putojantis vynas su geresniu vyno saugojimo potencialu.

- Dėl savo sudėties FRESHAROM® aktyviai dalyvauja burbulų glotnumui ir putų išlikimui.

- Ypač pritaikyta Charmat metodui.

DOZAVIMAS

• 20 - 30 g/hL

Produkto specifikacija

Saugos duomenų lapas


2,19€
Be PVM: 2,19€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 501
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Žymos: FRESHAROM
Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika