Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Fermentas LAFASE® XL CLARIF

Fermentas LAFASE® XL CLARIF
Fermentas LAFASE® XL CLARIF

LAFASE® XL CLARIF yra skystas skaidrinimo fermentas termovinifikuotai baltai, rožinei ir raudonai misai.


• LAFASE® XL CLARIF yra skystas pektinolizinis fermentas, skirtas baltosioms ir rožinėms misoms nuosėdų nusodinimui ir skaidrinimui.

• LAFASE® XL CLARIF labai tinka stipriai drumstai termiškai apdorotai raudonai misai skaidrinti.

Jo unikali formulė užtikrina visišką ir labai greitą depektinizaciją, o tai būtina padaryti, jei sultys linkusios flotacijai.

ENOLOGINĖS SĄLYGOS

• LAFASE® XL CLARIF galima dėti tiesiai į vynuogių traiškytuvą arba į sultis po spaudimo pripildant nusodinimo baką.

• Termiškai apdorotos raudonos misos atveju fermentų reikia dėti tik po to, kai misa atvės iki žemiau 55°C.

• Bentonitas: bentonitas negrįžtamai inaktyvuoja fermentus. Galimas bentonito apdorojimas visada turi būti atliktas pasibaigus fermentiniam poveikiui arba pašalinus bentonitą, reikia pridėti fermentų.

• SO2: Fermentai nėra jautrūs įprastoms SO2 dozėms (<300 mg/L), tačiau rekomenduojama tiesiogiai nekontaktuoti su fermentais ir sulfitų tirpalais.

• Preparatai paprastai yra aktyvūs nuo 5°C iki 55°C temperatūroje, kai vyno pH yra nuo 2,9 iki 4.

DOZAVIMAS

Nustatymas turi būti pritaikytas atsižvelgiant į vynuogių veislę ir vyno gamybos sąlygas.

• 1–2 mL/hL laisvai tekėjusioms sultims nuskaidrinti.

• 2–3 ml/hL greitai nuskaidrinti spaudos sultis.

• 3–5 mL/hL termiškai apdorotai raudonai misai nuskaidrinti.

Produkto specifikacija

Produkto saugos lapas

4,01€
Be PVM: 4,01€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 401
  • Svoris: 10.00kg

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika