Švarus ir neutralus aromatinis profilis. Fermentacijos atnaujinimas.
SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS
Saccharomyces cerevisiae specialiai rekomenduojamos fermentacijos atnaujinimui. Šis fruktozės fermentacijos mielių štamas su dideliu atsparumu alkoholiui ir žemai temperatūrai puikiai tinka vaisių-uogų bei sidro gamybai. ACTIFLORE® BO213 taip pat rekomenduojamos dėl aromatinio neutralumo (geras pasirinkimas veislės charakteriui pabrėžti).
- Labai stiprus gebėjimas iš naujo paleisti lėtą arba sustabdytą fermentaciją.
- Puikios fermentacijos savybės sunkiomis sąlygomis.
- Fermentacija gali vykti žemoje temperatūroje (10 - 12˚C).
- Toleruoja labai dideles alkoholio koncentracijas (18 %).
- Suderinamos su bakterijomis.
FERMENTACIJOS CHARAKTERISTIKOS
• Fruktozę fermentuojantis pobūdis.
• Alkoholio tolerancija: iki 18 tūrio proc.
• Fermentacijos temperatūra: 10 - 32°C .
• Mažas azoto poreikis.
AROMATINĖS CHARAKTERISTIKOS
• Aromatiškai neutralus profilis (išlaikantis veislės charakterį).
DOZAVIMAS 20 - 30 g/hL;
30 - 50 g/hL sustabdytai fermentacijai.
Suderinamos su tiesiogine inokuliacija.
ACTIFLORE® BO213 specifikacija
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 101
- Svoris: 6.00g