Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Mielės ZYMAFLORE® VL1

Mielės ZYMAFLORE® VL1
Mielės ZYMAFLORE® VL1

Mielės elegantiškiems ir rafinuotiems baltiesiems vynams gaminti, turintiems puikų aromatą. Gera Teroir išraiška. Vynuogių veislės: Chardonnay, Riesling, Gewürztraminer, Muscadet ir kitos terpeno tipo veislės.


- Atrinktos nuo žymiausiųjų Burgundijos baltojo vyno Terroir.

- Subtilus ir švarus profilis.

- Stiprus ß-gliukozidazės fermentinis aktyvumas.

Rekomenduojama:

* Puikių, elegantiškų baltųjų vynų gamybai, Chardonnay, Riesling stiliaus.

* Terpeninio tipo veislių veislinių aromatų atskleidimui, Muscadet, Gewürztraminer stiliaus vynams.

SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS

ZYMAFLORE® VL1 yra mielių rasė atrinkta iš geriausių Burgundijos „terroir“. Tai Pof(-) atmaina (fenolio papildomas skonis), leidžiantis gaminti labai švarius vynus su itin elegantišku aromatiniu profiliu. Idealiai tinka aukščiausios kokybės Chardonnay. Dėl savo fermentinio profilio, ZYMAFLORE® VL1 pasižymi puikiomis savybėmis atskleisti terpeninio tipo veislių aromatus (Muscat, Riesling, gewürztraminer ir kt.) iš aromatinių pirmtakų (prekursorių). Puikiai tinka veisliniams ir elegantiškiems baltiesiems vynams (Super Premium, Ultra Premium klasės) gaminti.

FERMENTACIJOS CHARAKTERISTIKOS:

• Alkoholio tolerancija: iki 14,5 tūrio proc.

• Fermentacijos temperatūros diapazonas: 16 - 20°C

• Didelis azoto poreikis.

• Maža lakiųjų rūgščių ir H2S gamyba.

• Mažas putų susidarymas.

AROMATINĖS SAVYBĖS:

• Pof(-) mielių rasė: neturi cinamato dekarboksilazės, kuri yra atsakinga už vinilo fenolių susidarymą (vaistinio pašalinio kvapo).

• Didelis gebėjimas atskleisti terpeninio tipo veislės aromato pirmtakus (ß-gliukozidazės aktyvumas).

• Labai tinka vyno brandinimui ant nuosėdų.

ZYMAFLORE VL1 specifikacija

Saugos duomenų lapas




1,91€
Be PVM: 1,91€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 205
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika