TANIN GALALCOOL® yra labai išgrynintas kaštonų taninų ekstraktas, pasižymintis fizinėmis ir cheminėmis savybėmis, kurios ypač gerai pritaikytos misai, baltojo ir rožinio vyno gamyboje.
SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIAI TAIKYMAS
• Sumažina natūralų fermentinį oksidacijos aktyvumą (pvz., iš lakkazės ar polifenoloksidazės), papildydamas SO2 aktyvumą.
• Papildo bentonito naudojimą nestabiliems baltymams nusodinti.
• Reguliuoja ir sumažina SO2 naudojimą dėl puikaus antioksidacinio aktyvumo.
• Pagerina skaidrėjimą.
ENOLOGINĖS SĄLYGOS
• Stipriai reaguoja su baltymais.
• Apsauga nuo oksidacijos.
• Botryčiu užkrėstas derlius: lakazės aktyvumas > 2 U/mL.
• Putojantys vynai (tradicinis metodas): įpilkite TANIN GALALCOOL® tiražo išpilstymo metu antrinei fermentacijai.
DOZAVIMAS
• Skaidrėjimui pagerinti: 10 - 20 g/hL (100 - 200 ppm).
• Apsauga nuo oksidacijos ir botričio: 5 - 20 g/hL (50 - 200 ppm).
• Slopina Lakazės aktyvumą: 10 - 50 g/hL (100 - 500 ppm).
• Putojančių vynų išpilstymas: 2 - 4 g/hL (20 - 40 ppm).
NAUDOJIMAS
Granuliacijos dėka TANIN GALALCOOL® gali būti purškiamas tiesiai ant vyno, homogenizuojant arba perpumpuojant.
Botryčio paveikto derliaus nuėmimo metu įpilkite 10% TANIN GALALCOOL® tirpalo susmulkinus ir mažomis dozėmis pumpuojant į presą.
Putojantiems vynams į „tiražo mišinį“ (cukraus ir mielių mišinį) įpilkite 10 % TANIN GALALCOOL® tirpalo.
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 602
- Svoris: 6.00g