Skaidrinimo priemonė augalinių baltymų (patatinų) pagrindu
SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS
VEGEFINE® yra 100% augalinių baltymų (patatinų) formulė. Dėl šių baltymų fizikinių ir cheminių savybių VEGEFINE® užtikrina efektyvų misos ir vyno stabilizavimą, taip pat leidžia labai gerai sutankinti kietąsias medžiagas ir nuosėdas. Tinkamas ekologiškai vyno gamybai (Europos reglamentas (UE) 848/2018), VEGEFINE® yra labai paprastas naudoti ir gali pakeisti tradicines gyvūninės kilmės stabilizavimo ir harmonizavimo priemones.
VEGEFINE® naudojamas:
• Ant misos: oksiduotų arba oksiduojančių fenolinių junginių pašalinimas, o po nusėdimo susidaro nedidelis nuosėdų kiekis.
• Vynams (raudonajam, baltajam ir rožiniam): stiprus skaidrumas, greitas nusėdimo greitis, dažančiųjų medžiagų stabilizavimas ir sutraukiančių taninų pašalinimas iš raudonųjų vynų.
ENOLOGINĖS SĄLYGOS
• Į sultys arba misą prieš fermentaciją arba jos metu.
• Į vyno visuose etapuose.
DOZAVIMAS
• Baltajai ir rožinei misai: 5 - 30 g/hL.
• Išspaustos sultys: 10 - 50 g/hL.
• Baltieji ir rožiniai vynai: 2 - 15 g/hL.
• Raudonieji vynai: 2 - 8 g/hL.
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 802
- Svoris: 6.00g