Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Fermentas LAFAZYM® THIOLS

Fermentas LAFAZYM® THIOLS
Fermentas LAFAZYM® THIOLS

Antrinio aktyvumo pektolizinių fermentų preparatas, skirtas atskleisti vynuogių veislių, turinčių daug tiolių, aromatinius pirmtakus.

SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS

• LAFAZYM™ THIOLS[+] sinergijoje su mielėmis, būdingomis tiolių atskleidimui, pagerins vyno aromatinį profilį.

• LAFAZYM™ THIOLS[+] galima naudoti įvairiems baltiesiems: Sauvignon, Colombard, Mansengs, Muscadet, Melion, Gewurztraminer, Scheurebe... taip pat raudonoms veislėms, ypač gaminant rožines Grenache, Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvèdre, Cinsault...

• Norėdami optimizuoti aromatinį poveikį, rekomenduojame naudoti ZYMAFLORE™ X5, ZYMAFLORE™ DELTA arba ZYMAFLORE™ VL3

ENOLOGINĖS SĄLYGOS

• LAFAZYM™ THIOLS[+] naudojamas pridedant tiesiai į misą, ar vėliau iki 1/3 alkoholinės fermentacijos, siekiant optimizuoti aromatinį potencialą.

• Šaltojo stabilizavimo metu, prieš nusistovint nuosėdoms, LAFAZYM™ THIOLS[+] naudojamas aromatinei išraiškai sustiprinti šiame priešfermentacijos etape.

• Po nusistovėjimo LAFAZYM™ THIOLS[+] galima įpilti į nuskaidrintas sultis prieš pradedant alkoholinę fermentaciją.

• Bentonitas: bentonitas negrįžtamai inaktyvuoja fermentus. Bet koks bentonito apdorojimas turi būti atliktas pasibaigus fermentiniam veikimui arba, pašalinus bentonitą, reikia pridėti fermento.

• SO2: Fermentai nėra jautrūs įprastoms SO2 dozėms (< 300 mg/L), tačiau rekomenduojama tiesiogiai nekontaktuoti su fermentais ir sieros tirpalais.

• Preparatai paprastai yra aktyvūs esant 5–60°C (41–140°F) temperatūrai, kai vyno pH yra 2,9–4.

DOZAVIMAS:

3–6 g/hL pridedama po presavimo, prieš prasidėdant alkoholinei fermentacijai ant nuskaidrėjusių sulčių arba stabuliacijos metu, atsižvelgiant į tikslinį aromatinį profilį.

5,26€
Be PVM: 5,26€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 402
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika