Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Fermentas LAFASE® HE GRAND CRU

Fermentas LAFASE® HE GRAND CRU
Fermentas LAFASE® HE GRAND CRU

Išgrynintas pektolizinis fermentinis preparatas, skirtas brandinti pilno kūno raudonuosius vynus, kuriuose gausu dažiklių ir struktūrinių taninų.


SPECIFIKACIJOS IR VYNOLOGINIS TAIKYMAS

• LAFASE™ HE GRAND CRU leidžia stipriai selektyviai ekstrahuoti II tipo ramnogalakturonaną (odelės ir minkštimo komponentus), taip pagerinant dažančiųjų medžiagų stabilumą ir taninų dangą.

• Suteikia galimybę laikui bėgant geriau išlaikyti spalvą (išvalyti antocianazę).

• Apriboja etilo fenolio pirmtakų susidarymą galimo Brettanomyces užteršimo metu (CE gryninimas).

• Tai skatina vyno skaidrumą.

• Tai leidžia gaminti struktūrizuotus raudonuosius vynusturtingos spalvos ir polimerizuotų taninų,, su pilnumo pojūčiu burnoje.

ENOLOGINĖS SĄLYGOS

• LAFASE™ HE GRAND CRU galima dėti tiesiai į traiškytuvą, taip pat ir per šaltą priešfermentacinę maceraciją.

• Bentonitas: Bentonitas negrįžtamai inaktyvuoja fermentus. Bet koks bentonito apdorojimas visada turi būti atliekamas pasibaigus fermentų aktyvumui arba pašalinus bentonitą.

• SO2: Fermentai nėra jautrūs įprastoms SO2 dozėms (< 300 mg/L), tačiau rekomenduojama tiesiogiai nekontaktuoti su fermentais ir sieros tirpalais.

• Preparatai paprastai yra aktyvūs nuo 5 °C iki 60 °C (41–140 °F) temperatūroje, kai vyno pH yra 2,9–4.

DOZAVIMAS

Dozę pritaikykite prie vynuogių kokybės, fenolinės brandos ir sanitarinės būklės.

• Raudonoms uogoms: 3–5 g/100 kg vynuogių.

- Neprinokusioms arba stora odele: 4–5 g/100 kg vynuogių.

- Optimali branda arba plonos odelės: 3–4 g/100 kg.

• Užkrėstos vynuogės: 5 g/100 kg (įmaišyti prasidėjus fermentacijai).

NAUDOJIMAS

Prieš įmaišydami ištirpinkite LAFASE™ HE GRAND CRU 10 kartų didesniame kiekyje vandens arba misos.

Produkto specifikacija

Produkto saugos lapas


4,55€
Be PVM: 4,55€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 405
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika