Specifinis inaktyvuotų mielių preparatas, turintis didelę apsauginę galią, skirtas aromato išsaugojimui baltuosiuose ir rožiniuose vynuose.
Dėl savo unikalios redukuojančių metabolitų sudėties FRESHAROM® gali:
- Leisti mielėms pasisavinti glutationo pirmtakus (cisteiną, N-acetilcisteiną) alkoholinės fermentacijos metu ir taip padidinti vyno glutationo kiekį.
- Apsaugoti aromatinį vyno potencialą ir žymiai atitolinti oksidacinių natų atsiradimą (senėjimo aromatai: sotolonas ir fenilacetaldehidas).
- Saugoti vyno spalvą, slopinti perėjimo į rusvumą mechanizmą.
- Su FRESHAROM® pagaminti vynai yra aromatingesni ir pasižymi didesniu brandinimo potencialu.
Putojančių vynų gamyba:
- Gaunamas aromatingesnis putojantis vynas su geresniu vyno saugojimo potencialu.
- Dėl savo sudėties FRESHAROM® aktyviai dalyvauja burbulų glotnumui ir putų išlikimui.
- Ypač pritaikyta Charmat metodui.
DOZAVIMAS
• 20 - 30 g/hL
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 501
- Svoris: 6.00g