Mielės ZYMAFLORE® ALPHA
Torulaspora delbrueckii genties mielės – Biologinės įvairovės kūrimas. Tinka visų rūšių vyno, sidro gamybai. Naudojant kartu su Saccharomyces cerevisiae mielėmis sukuriamas didesnis organoleptinis sudėtingumas.
Didesnis pilnumo jausmas gomuryje ir jo ilgumas.
Praturtina aromatų įvairovę ir intensyvumą.
Maža lakiųjų rūgščių gamyba.
Aromatinis grynumas (POF(-)), mažas acetaldehido, acetoino, diacetilo, lakiųjų rūgščių kiekis ir H2S gamyba.
Rekomenduojamas baltiesiems, raudoniesiems arba rožiniams vynams organoleptiniam sudėtingumui pagerinti (tiek aromatiniam profiliui, tiek pojūčiui burnoje).
Optimali mielių saugojimo temperatūra: 2 - 10°C
DOZAVIMAS:
Sausieji vynai: 30 g/hL
Saldieji vynai: 40 g/hL
24,55€
Be PVM: 24,55€
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 2003
- Svoris: 100.00g
Galimi pasirinkimai
Žymos:
Mielės ZYMAFLORE® ALPHA