Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Taninas GALALCOOL®

Taninas GALALCOOL®
Taninas GALALCOOL®

TANIN GALALCOOL® yra labai išgrynintas kaštonų taninų ekstraktas, pasižymintis fizinėmis ir cheminėmis savybėmis, kurios ypač gerai pritaikytos misai,  baltojo ir rožinio vyno gamyboje.


SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIAI TAIKYMAS

• Sumažina natūralų fermentinį oksidacijos aktyvumą (pvz., iš lakkazės ar polifenoloksidazės), papildydamas SO2 aktyvumą.

• Papildo bentonito naudojimą nestabiliems baltymams nusodinti.

• Reguliuoja ir sumažina SO2 naudojimą dėl puikaus antioksidacinio aktyvumo.

• Pagerina skaidrėjimą.

ENOLOGINĖS SĄLYGOS

• Stipriai reaguoja su baltymais.

• Apsauga nuo oksidacijos.

• Botryčiu užkrėstas derlius: lakazės aktyvumas > 2 U/mL.

• Putojantys vynai (tradicinis metodas): įpilkite TANIN GALALCOOL® tiražo išpilstymo metu antrinei fermentacijai.

DOZAVIMAS

• Skaidrėjimui pagerinti: 10 - 20 g/hL (100 - 200 ppm).

• Apsauga nuo oksidacijos ir botričio: 5 - 20 g/hL (50 - 200 ppm).

• Slopina Lakazės aktyvumą: 10 - 50 g/hL (100 - 500 ppm).

• Putojančių vynų išpilstymas: 2 - 4 g/hL (20 - 40 ppm).

NAUDOJIMAS

Granuliacijos dėka TANIN GALALCOOL® gali būti purškiamas tiesiai ant vyno, homogenizuojant arba perpumpuojant.

Botryčio paveikto derliaus nuėmimo metu įpilkite 10% TANIN GALALCOOL® tirpalo susmulkinus ir mažomis dozėmis pumpuojant į presą.

Putojantiems vynams į „tiražo mišinį“ (cukraus ir mielių mišinį) įpilkite 10 % TANIN GALALCOOL® tirpalo.

1,65€
Be PVM: 1,65€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 602
  • Svoris: 6.00g

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika