Visavertė maistinė medžiaga, pagrįsta organinio azoto šaltiniais ir diamonio fosfatu. Specialiai sukurta vyno organoleptiniam sudėtingumui (aromatams ir skoniui) sukurti.
Dėl pusiausvyros tarp organinio azoto šaltinių gaunami elegantiškesni vynai, pasižymintys subtilumu, tipiškumu ir geresne gomurio pusiausvyra. Glutationo turtinga formulės frakcija dalyvauja apsaugant aromatus, susidarančius baltųjų ir rožinių vynų alkoholinės fermentacijos metu.
ENOLOGINIAI NAUDOJIMAI
• Užtikrinkite nuoseklią ir visišką alkoholinę fermentaciją, kai sultyse ir misoje trūksta azoto.
• Esant dideliam azoto trūkumui arba galimai aukštai ABV, papildykite NUTRISTART® AROM mineraliniu azoto šaltiniu, kad užtikrintumėte pakankamą mielių mitybą.
Reikalingas turimo azoto kiekis turėtų būti nustatomas pagal galimą misos ABV. Kad fermentacija būtų sėkminga, kuo sodresnė misa, tuo didesnė reikia azoto dozės ir kitų augimo faktorių. Nedvejodami pasikonsultuokite su mūsų internetiniu sprendimų priėmimo įrankiu (OAD Nutrition) LAFFORT & YOU mūsų svetainėje.
DOZAVIMAS:
20 - 60 g/hL
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 305
- Svoris: 30.00g