Kategorijos
Prekių krepšelis

Oficialus Laffort atstovas Baltijos šalyse

Mielių produktas MANNOSPARK®

Mielių produktas  MANNOSPARK®
Mielių produktas MANNOSPARK®

Specifinis mielių ląstelių sienelės manoproteinas iš Saccharomyces cerevisiae, skirtas putojančių vynų vyno rūgšties ir koloidiniam stabilizavimui.


SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS

MANNOSPARK® yra LAFFORT® manoproteinų naudojimo vynininkystės srityje ir burbulų fizikos patirties rezultatas, sukurtas prof. Gérard'o Liger-Belair'o, GSMA fizikos laboratorijos padalinio „Pupo ir šampanas“ direktoriaus iš Reimso universiteto. Šis bendradarbiavimas leido sukurti ir atrinkti manoproteinų frakcijas tinkamas vyno rūgšties ir koloidinių junginių stabilizavimui putojančių vynuose.

MANNOSPARK®:

• Prisideda prie tartratų ir koloidų stabilizavimo vyne.

• Išlaiko putojimą, kad ir koks būtų naudojamas vyno gaminimo būdas.

• Išlaiko vyno šviežumą ir vaisiškumą.

• Neturi įtakos vyno filtravimui.

MANNOSPARK® yra skystas preparatas, paruoštas naudoti ir nedelsiant veikiantis vyną.

DOZAVIMAS 20 - 200 mL/hL.

Produkto specifikacija

Saugos lapas

MANNOSPARK – putojimo estetika

4,02€
Be PVM: 4,02€
  • Stock: Turime sandėlyje
  • Prekės kodas: 502
  • Svoris: 5.00g

Galimi pasirinkimai

Šiame puslapyje naudojami slapukai. Naršydami toliau sutinkate su jų naudojimu. Daugiau informacijos: Privatumo politika