Specifinis mielių ląstelių sienelės manoproteinas iš Saccharomyces cerevisiae, skirtas putojančių vynų vyno rūgšties ir koloidiniam stabilizavimui.
SPECIFIKACIJOS IR ENOLOGINIS TAIKYMAS
MANNOSPARK® yra LAFFORT® manoproteinų naudojimo vynininkystės srityje ir burbulų fizikos patirties rezultatas, sukurtas prof. Gérard'o Liger-Belair'o, GSMA fizikos laboratorijos padalinio „Pupo ir šampanas“ direktoriaus iš Reimso universiteto. Šis bendradarbiavimas leido sukurti ir atrinkti manoproteinų frakcijas tinkamas vyno rūgšties ir koloidinių junginių stabilizavimui putojančių vynuose.
MANNOSPARK®:
• Prisideda prie tartratų ir koloidų stabilizavimo vyne.
• Išlaiko putojimą, kad ir koks būtų naudojamas vyno gaminimo būdas.
• Išlaiko vyno šviežumą ir vaisiškumą.
• Neturi įtakos vyno filtravimui.
MANNOSPARK® yra skystas preparatas, paruoštas naudoti ir nedelsiant veikiantis vyną.
DOZAVIMAS 20 - 200 mL/hL.
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 502
- Svoris: 5.00g